Followers

Friday, August 23, 2013

Dugaan Meresahi diriku kini..(Part 1)

Salam Readers, satu demi satu dugaan melanda i sejak kebelakangan ni. hais.. tak tahu nak buat macam mana. nak cakap pun susah, tapi i ni jenis yang tak boleh nak duduk relax kalau ia melibatkan pasal i dan emosi i akan terganggu, kang mulalah tak de selera makan, tak boleh nak tido lena, macam-macam lah sehinggalah masalah tu selesai.

Ni gambar contoh aje ok..



Nak dijadikan cerita kelmarin i ada tolong Klinik Haiwan kat bawah department i untuk handle case. mnaksud i minor case lah macam vaksin, demam, dan sebagainya.tup tup semalam masa i balik Putrajaya, tetiba je ada orang call cakap lepas i suntik kucing dia, kucing dia mati..ohmai!! i punya lah panik, padahal i cucuk vitamin je kot. itupun dalam dose yang dibenarkan untuk seekor ank kucing.. lepas tu i dah tak senang duduk. haish.. pagi ni owner tu nak datang jumpa i mintak explanation katanya. harus lah i cuak kan. buatnya dia nak saman i ke.. hiks.. apepun bos i ada untuk jelaskan semua tu nanti. tapi i tetap tak sedap hati. malam tadi sampai terbawak2 dalam mimpi yang rupanya i kene prank!! hahaha.. kalau mimpi tu benar kan best.. hahaha.. i terpaksa lah karang buat muka confident nak jelaskan apa yang berlaku walaupun dalam hati takut gile!! apa yang buatkan i stress lagi tetiba malam tadi tv yang i baru beli 2 bulan tetiba rosak!! tak leh nak on. i tak tau kenapa. kan dah menyusahkan i nak pergi call centre bagai.. hish.. semua tu lah yang buat i stress  sekarang.. Mak!! macam mana ni.. tolong saya!! bila ada masalah je mesti ingat mak!! huhuhu.. benci sangat perasaan ni.. :( apepun korang tolong doakan i tak kene apa2. owner tu nak marah2 lah tapi jangan lah saman ke, apa ke.. sedih taw dah la tv rosak :(.. nanti i cerita apa yang terjadi selepas ni :( 

2 comments:

mujahidah maisarah said...

ada masalah minta tolong dengan Allah. :)

Amy Mraz said...

Itu yg sebaiknya kan awak.. thabks for the advice..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...