Followers

Monday, August 19, 2013

Pening Pon Adoi...

Salam readers, apa khabar semua? i rasa hari ni mesti korang macam malas nak kerja or sekolah kan. Mentang-mentanglah dah lama cuti raya katanya.. ahaks. apapun i kalau hari isnin memang malas je nak keje. hahaha.. hari ni i akan sambung cerita pasal housemate i tu lah. its ok. i paham kepada stalker yang suka sangat ambik tahu hal i tu kan. i cerita je.. hahahaha.. sentap tak??

Kalau uols tak paham boleh baca dari mula ok


Dah faham kan?? ok.. selepas abang yang kerja kat Kuala Pilah tu tak jadi nak sewa sebab i reject, i terus tunggu lagi sorang tu. Nama dia Ehsan, dia kerja kat Seremban jugaklah. dia cakap dia sea kat area SIkamat tapi sorang-sorang lah, tapi takde barang. So dia rasa macam rugi kalau sewa kat rumah tu sebab tak menda langsung. At least kalau sewa kat rumah i tu adalah perabot, tv, astro, mesin basuh bagai kan. So , dia terus bayar deposit dan confirm lah dia akan duduk menyewa kat bilik Amah. hahaha.. i panggil bilik Amah sebab bilik tu paling hujung dekat dengan toilet dan dapur... 

So kira confirm lah si Ehsan ni duduk sini dah. sekarang ni tunggu si Kamal pulak lah yang berkibak cakap nak duduk lepas raya. lepas raya dia boleh call i cakap tak jadi masuk. memang kurang ajar sangat lah kan sebab i dah subscribe astro, internet, pasang kipas kat bilik semua kan.tup tup i kene cari orang lain. i terus lah iklankan kat Mudah semula.. macam tut... kan.. I malas nak fikir dah i terpaksa cari orang lain pulak. Nanti i Cerita macam mana i dapat Housemate kedua pulak ya. Daaa... 

 Yang ni Kamal yang tak jadi masuk rumah i tu!!!

Ni Housemate i Ehsan :)

2 comments:

azlan ali said...

Sy nak sewa bleh x? Masih ade kosong x?

Amy Mraz said...

Sori azlan.. dah ada orang nak masuk bulan 9 ni.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...