Followers

Sunday, August 4, 2013

Percubaan pertama..

Salam readers.. hari ni I dengan rajinnya telah mencuba resepi rendang ayam dengan nasi goreng telur. Ni semua gara2 tgk citer resepi tadi kat astro. Citer tu pasal ayah dia rindu sgt nak makan rendang hati mak dia yang meninggal sampai kena keracunan makanan..lepas tu anak dia ni lak9man nadiya nisa try la cari resepi mak dia buat. Macam2 resepi dia buat tapi ayah dia tetap cakap tak sama macam mak dia buat rendang hati tu.. stress lah nadiya nisa tu sampai tak dapat naik pangkat katanya.. tapi tak sempat nak tgk habis sebab terus pergi family store  sebab beli barang nak buat rendang.. hiks.. ok lah uols.. nak tido dah.. esok kerja.. hiks.. daaaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...