Followers

Tuesday, September 10, 2013

Sambutan Hari Raya AidilFitri

Salam readers, lama tak hapdet, busy katanya.. ahaks.. hari jumaat lepas ada sambutan hari raya peringkat jabatan. As usual kalau ada majlis yang memerlukan pengacara majlis, i lah yang kene kan.. suka je, tapi sebab last minute buat i jadi berdebar kan.erm.. apapun Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. so apa yang i boleh katakan, majlis berjalan lancar dan i harapkan untuk i menang pakaian tercantik. tapi sampai sekarang tak tau sape yg menang. haha.. penat je pakai brooch bagai.. hahaha.. 







p/s: ok tak i berbaju melayu. ramai cakap baju yang i pakai tu cantik. tanya kaler apa.. kaler olive katanya. cantik kan warna dia. pakai pun terletak je. hiks :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...