Followers

Saturday, September 28, 2013

Serius exhausted. .

Salam readers.  Lama tak hapdet. Maklum lah busy je kan. Apapun minggu ni I balik ke kampung halaman tercinta katanya. Kalau dah balik kampung, apa lagi mesti kena buat rutin yang biasa adik I buat iaitu mesin rumput!! Selalunya adik I yang mesin rumput tu. Tapi disebabkan dia sibuk nak exam PMR mingu depan so I bagi cam lah kat dia study katanya. Ahaks. Apapun beat sebenarnya mesin rumput ni. At least dapat lah keluar peluh dan dapat bakar kalori ni. Badan I pun dah naik 3 -4 kg dah ni. Ohmai. Asik makan je kan. Hahahaha. Ok lah uols daaa.. lepas ni nak pergi kenduri kawin pulak.  Ohmai.. #misi60kg I macam mana? Hahahahaha..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...