Followers

Friday, November 1, 2013

Bila dah Sangap jadi macam ni lah!!

Salam readers, serius rasa macam annoyed sangat dengan sorang hamba Allah ni. bukan lah nak cakap diri aku hot, tapi ada pulak dia boleh sms aku macam nih!!











Ok. Baiklah. Nampak tak permainan dia?? Dah la kau send 2 kali kat aku, aku pun tak kenal dia siapa dan aku rasa nak nyanyi lagu Yuna yang berbunyi begini, kau fikir kau siapa.. lalalalalala... tak ingat lirik pulak.hahahaha.. apapun aku rasa orang yang hantar sms ini ada sakit mental sikit kot. So jalan terbaik hanyalah mendiamkan diri dan buat bodoh sahaja. baik aku fikirkan masalah aku yang lain. ok lah korang. sehingga bertemu lagi ya. daaaaaaaaaaaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...