Followers

Sunday, December 29, 2013

Last Class Semester 5.. Jyeah!!

Salam readers, Alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah nak masuk 3 tahun aku belajar secara separuh masa. Rasa macam sekejap je kan, tapi bila time nak exam, test, buat assignments, ambik ko. serius rasa nak quit je, rasa stress sangat!! hahahaha. tapi nak wat cam mana kan, kena teruskan jugak demi segulung ijazah!! harapnya semua akan berjalan dengan lancar. last class kena buat presentation di mana kitaorang kena present pasal advert campaign yang kitaorang kena create katanya, Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar, lecturer sangat baik dan comel!! 






1 comment:

Norhasniza Khalid said...

hepi new year.... :)

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...