Followers

Sunday, December 15, 2013

Selamat Pengantin Baru Kawan!!









Salam readers, dah lama tak hapdet, actually aku nak cerita yang ni merupakan kali pertama aku jadi pengapit. Bila dah jadi pengapit ni memang tak berhenti lah semua orang tanya, bila nak akwen lah.. hahahaha.. alhamdulillah, semuanya berjalan lancar, selamat pengantin baru Norbet dan Aliana. tak sangka kan sejak form 2 kita kelas sama, berebut nak no 1 dalam kelas, lepas tu study Diploma pun satu batch, satu kolej, lepas tu bila dah kerja satu jabatan pulak, dan satu opis dan satu bilik. aku harap korang berbahagia till jannah. selamat dah kau, aku tak tau lagi, hiks.. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...