Followers

Thursday, June 19, 2014

SBO : 2

Salam readers, kali ni utuk segmen blogger shopping online (SBO) aku nak review pasal produk kecantikan. sapa je tak nak cantik kan, aku ada seorang reseller ni, and aku rasa dia sangat friendly dan boleh melayan karenah korang tu walaupun ko tak jadi beli barang dia. hahaha.. servis memang terbaik. so kali ni aku nak memperkenalkan korang kat SABARIAH AURA WHITE TABITA SABARIAH AURA WHITE TABITA SABARIAH AURA WHITE TABITA

ok, nak cerita sikit dia ni jual apa, dia ni jual banyak produk kecantikan macam aura white, aura men, tabita, banyak lagilah, kalau korang rasa korang kurang cantik, korang nak try produk macam ni, korang boleh la terus pergi facebook dia dan pm sis ni k. dia sporting je dan boleh di bawak berbincang. hihi.. so kali ni nora nak bagi 3 bintang!! nora suka!! 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...