Followers

Wednesday, June 18, 2014

Shopping Blogger Online : 1

Salam readers, memandangkan dewasa ini terlalu banyak online shopping, aku rasa aku nak bagi review pasal online sites yang aku pernah shopping, segmen ini dibawakan untuk anda secara percuma je. hahaha.. sebab diorang tak bayar aku pon. saja gedik nak review pasal diorang. hahaha.. 

untuk segmen kali ni aku nak cerita pasal kedai repair handpohone, tapi untuk pengguna tegar apple je la, sebab sebelum ni aku pernah repair iphone kat situ, dan hasilnya amat memuaskan. 

Nama kedai tu Terminal Tech yang beralamat di :


Apa yang bestnya kat sini, korang boleh repair apa-apa yang berkaitan pasal produk apple korang, contohnya kalau skrin korang pecah ke, button home rosak ke, apa ke, yang penting harga sangat berpatutan, lagipun diorang ni sangat friendly dan akan rekemen apa yang terbaik untuk phone korang, pastu korang boleh jugak nak beli accesories phone ke kat sana, harga sangat lah best. so pada sapa-sapa yang ada masalah dengan produk apple korang, leh la pergi kedai ni k. bukan susah pun sekarang masing-masing dah ada gps kot, taip je alamat and then jumpa!! 

kalau nak senang boleh terus pergi kat Facebook diorang k..



so bintang yang aku boleh bagi untuk kali ni adalah 4 bintang!! nora suka .. nora nak bagi 4 sabun daia!! hahaha



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...