Followers

Tuesday, August 19, 2014

Kenapa mesti ada rasa itu?

Salam readers, untuk entri kali ini, aku rasa ia lebih kepada hati dan perasaan. cewah.hahahaha.. tak de la apapun. aku cuma kadang-kadang terfikir, kenapa ada perasaan berbelah bagi, rasa macam nak, tapi rasa macam tak nak? ke memang setiap orang mempunyai perasaan itu?? adakah ianya normal untuk semua orang? ada tak pakar kat sini yang boleh bagitahu? okbai.

1 comment:

Anonymous said...

Hi admid.. Sorry ganggu.. Hmm.. Actually all this things are normal.. As a human being, kita akan melalui pelbagai fasa.. Human nature kowt.. I cakap ni based on apa yg i dah study kat uni.. Im psychology student.. So, in my opinion, jgn ikut kata hati, sbb ikut kata hati, mati, ikutlah akal fikiran yg logik.. Tp tak slalu hati kita salah.. Kadang2 kata hati juga ada betulnya.. Instinct kan.. Stiap masalah ada pnyelesaiannya.. Cuma kita je kena pndai handle.. How are we going to tackle our prob? Tu yg kena pikir.. N for me, if i ada prob, i will face it.. Same goes to u, u hv to face it, n try to solve it slowly.. Think wisely.. Hehe.. Cehh.. Mcm counselor la pulakk i ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...