Followers

Monday, May 11, 2015

Selamat Hari Ibu Cici

Salam readers, dah bersawang kot blog ni, sebab dah lama tak update.haha. Apapun untuk tahun 2015 ini merupakan post pertama katanya, maklumlah terlampau busy sampai nak jenguk blog sendiri pun tak mampu. 

Sebenarnya aku nak cerita pasal kelahiran ank kucing yang comel, Alhamdulillah kali ni 4 ekor juga untuk kali kedua Cici melahirkan. 

4 ekor semuanya!!

Cici beranak pada 9 Mei 2015 bersamaan dengan besday aku. gembira rasanya. cici pandai timing lah nak bagi hadiah kat papa dia kan, aku berdoa supaya anak cici sihat dan membesar bagaikan johan.hiks. kbai 



p/s: nanti aku cerita pasal cici dan ciko!!

Saturday, May 9, 2015

Selamat Ulang Tahun yang ke 19...

Alhamdulillah, hari ni genap usia aku 19 29.. Eh berangan ya ko nak umur 19, well umur tu sekadar nombor je kan. hahaha. terima aksih kepada yang wish dan bagi hadiah tu, sangat menghargainya. So korang tengok je lah gambar ya. malas nak cerita banyak. 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...