Followers

Monday, May 11, 2015

Selamat Hari Ibu Cici

Salam readers, dah bersawang kot blog ni, sebab dah lama tak update.haha. Apapun untuk tahun 2015 ini merupakan post pertama katanya, maklumlah terlampau busy sampai nak jenguk blog sendiri pun tak mampu. 

Sebenarnya aku nak cerita pasal kelahiran ank kucing yang comel, Alhamdulillah kali ni 4 ekor juga untuk kali kedua Cici melahirkan. 

4 ekor semuanya!!

Cici beranak pada 9 Mei 2015 bersamaan dengan besday aku. gembira rasanya. cici pandai timing lah nak bagi hadiah kat papa dia kan, aku berdoa supaya anak cici sihat dan membesar bagaikan johan.hiks. kbai 



p/s: nanti aku cerita pasal cici dan ciko!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...